Awardspriser

Vi tycker det är viktigt att hylla och uppmärksamma duktiga kreatörer i branschen. Under Look by Linn Awards 2023 delar vi ut priser för onlinetävlingar, nominering av elever och hyllning till branschstjärnor.

.

STYLIST OF THE YEAR

Varje månad, året om, kan man delta gratis i vår tävling på Instagram som Look by Linn elev. Man är enkelt med och deltar genom att publicera en bild på ett arbete man gjort och sedan taggar våra hashtags #lookbylinnstylist i inlägget. Varje månad utser sedan vårt Look by Linn lärarteam en vinnare som blir ”Stylist of the month”. De tolv som har utsetts under årets gång ställs sedan emot varandra av juryn, årets vinnare blir då ”Stylist of the year” och presenteras här på Look by Linn Awards.

.

STUDENT OF THE YEAR

Varje år utbildar våra lärare nya elever och fantastiska stylister i branschen. Under Look by Linn Awards får våra lärare möjligheten att tilldela ett eget ”Student of the year”- pris till en av deras utvalda elever. Lärarna prisar då en elev som utmärkt sig extra för dess framgång under året.

.

.

ENTREPRENEUR OF THE YEAR

Detta pris grundades vid 2019, ett pris där vi vill lyfta fram de duktiga entreprenörer som finns i alla framgångsrika stylister i branschen. Priset tilldelas de som briljerar i branschen och visar mod i sitt ide skapande.

.

.

.

TEACHER OF THE YEAR

Alla lärare är individuella kreatörer, med olika kunskaper, som går ihop och tillsammans är Look by Linn. Utan våra lärare hade inget av det här varit möjligt och vi är för evigt tacksamma att varje individuell lärare har finns här för teamet. Varje år vill vi prisa en lärare i teamet. ett sätt för Linn att visa tacksamhet för deras enorma arbete.

.

.

SOFIE’S STAR

Vårt hederspris ”Sofies stjärna” delar vi ut till minne för Linns första student of the year, Sofie Nordqvist som tragiskt förlorade mot sin cancer år 2017. Med priset hyllar vi de som kämpar och finner glädjen i denna bransch.

.

.

.

.

.

Under Look by Linn Awards 2023 kommer även dessa priser delas ut från vår onlinetävling:

Classic lashes – Stylist

Classic lashes – Master

Volume lashes – Stylist

Volume lashes – Master

Lash lift – Stylist

Lash lift – Master

Brow lift – Stylist

Brow lift – Master

Fantasy face – Safari